ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Онлайн конференции на Академията на EUIPO

Уебинарите на СЕСИС се подновяват от 8 септември 2020 г

Академията към Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (СЕСИС) представя отново на вниманието на всички заинтересовани потребители възможностите за онлайн обучения в областта на интелектуалната собственост през м. септември. Обученията са под формата на уебинари, които се провеждат всеки вторник от 11:00 до 12:00 ч. БГ време и са на три нива – за начинаещи, за средно напреднали и за напреднали.

Налинка по-долу можете да намерите презентации на английски език за начинаещи и напреднали на различни теми от областта на интелектуалната собственост.

Първият уебинар ще се проведе на 8 септември и ще представи дейността на съдилищата, които имат юрисдикцията да разглеждат казуси, свързани с марката на Европейския съюз.

Онлайн обучението на 15 септември ще разгледа защитата на произведенията на изкуствения интелект /AI/ със средствата на авторското право.

Онлайн конференция на Академията на EUIPO и EPO

Уважаеми потребители,

Информираме Ви, че Академията на Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (EUIPO) съвместно с Европейското патентно ведомство (ЕПВ) организират провеждането на онлайн конференция под надслов Shaping tomorrow: 3D printing and its impact on IP - Joint EUIPO-EPO digital conference“. Програмата на събитието е разпределена в рамките на четири дни – от 13 до 16 юли 2020 г., под формата на кратки онлайн сесии на английски език. Участието е безплатно, необходимо е да се направи регистрация, като всеки, който проявява интерес, може да се включи в една, няколко или във всички сесии. Допълнителна информация и линк за регистрация може да откриете тук:

Отделните обучителни оферти на Академията на СЕСИС за периода юли-август 2020 г. може да проследите наследния линк:

icon phone icon mail icon Facebook Twitter YouTube LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg