ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Университетска инициатива на тема: „Въздействието на глобалната пандемия COVID-19 върху образованието в сферата на точните науки“

Патентно Ведомство

Патентно ведомство на Република България, Международната федерация на асоциациите на изобретателите (IFIA) и Центърът за млади учени на Катарския университет (QUYSC) кани всички изобретатели и изследователите да представят разработки на тема: „Въздействието на глобалната пандемия COVID-19 върху образованието в сферата на точните науки“.

Пандемията от COVID-19 създаде значителни пречки пред постиженията на студентите по целия свят поради липсата на достъп до редовна система за обучение. В области на висше образование като природни науки, технологии, инженерство и математика (Science, technology, engineering, and mathematics - STEM) младите хора са лишени от възможността да трупат практически опит както в неформална, така и във формална среда. Настоящата инициатива има за цел да отличи статии по специфични теми, свързани с обучението по точни науки и изследователските практики във фазата на възстановяване след COVID-19. Идеята е да се създаде общност от автори и изследователи, които да обсъждат и споделят най-новите и иновативни идеи за преподаване и изследователски практики.

Каним всички изследователи, ангажирани в образователни практики, да споделят и обменят изследователски опит, включително методи, инструменти и педагогически подходи, които практикуват в ерата след пандемията.

Безплатна регистрация на: https://susy.mdpi.com/user/register

Краен срок: 31 март 2022 г.

Патентно Ведомство
icon phone icon mail icon Facebook Twitter YouTube LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg