ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Предстояща визита на г-н Жоао Неграо, председател на Апелативните състави на Службата на ЕС за интелектуална собственост (СЕСИС) в Патентното ведомство

Патентно Ведомство

Патентно ведомство на Република България има удоволствието да ви информира за предстояща еднодневна визита на г-н Жоао Неграо, председател на Апелативните състави на СЕСИС.

На 22 юни 2022 г. Председателят на Патентно ведомство, г-жа Таня Найденова ще посрещне г-н Жоао Неграо за първи път в България, в качеството му на председател на Апелативните състави на СЕСИС.

Представителите по индустриална собственост и всички заинтересовани лица са поканени да присъстват от 10:00 часа в сградата на Централна Патентна библиотека, където г-н Жоао Неграо ще представи визията и мисията на Апелативните състави на СЕСИС.

Лектори от Апелативните състави на СЕСИС ще предоставят информация във връзка с последните развития в съдебната практика по абсолютни и относителни основания за отказ, алтернативно разрешаване на спорове и приноса на Апелативните състави за последователното прилагане на правото на ЕС във връзка с марки и промишлени дизайни.

Желаещите да заявят участие в срещата, могат да го направят електронно, следвайки следния линк - https://forms.gle/rahGNFHsyC6JSRGg6.

icon phone icon mail icon Facebook Twitter YouTube LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg