ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Безплатни уебинари на СЕСИС в областта на интелектуалната собственост всеки четвъртък от 16 септември 2021 г.

Директива (ЕС)за сближаване на законодателствата на държавите членки относно марките

СЕСИС представя на вниманието на всички заинтересовани потребители възможността за онлайн обучения по теми, свързани с промените, предизвикани от транспонирането на Директивата за търговските марки в законодателствата на държавите членки.

Обученията са по проект ECP7 TMD, организиран в сътрудничество с националните ведомства за интелектуална собственост и асоциациите на потребителите, и ще се провеждат под формата на поредица от уебинари на живо, които ще се излъчват всеки четвъртък чрез Zoom в часовете преди обед. Презентациите ще бъдат на съответния национален език със синхронен превод на английски.Продължителността на всяка презентация ще бъде приблизително 20 минути плюс 10 допълнителни минути за въпроси и отговори.

Уебинарът на 25 ноември 2021 г. ще бъде с участието на експерти от Патентно ведомство, които ще представят на български език презентации по темите: „Процедура по опозиция в България“ и „Неизползването на търговската марка като способ за защита в процедура по опозиция в България“.

На линка по-долу може са се регистрирате за всеки един от уебинарите, както и да намерите информация за график на провеждане, теми, заглавия, лектори, времетраене:

https://euipo.blumm.it/event/ar/1/icd-ecp7-webinars-nipos

Очакваме Ви!

icon phone icon mail icon Facebook Twitter YouTube LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg