ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Седмица на валоризацията на знанията на ЕС

Патентно Ведомство

Патентно ведомство на Република България има удоволствието да Ви информира за предстоящата Седмица на валоризацията на знанията на ЕС, която ще се проведе от 29 март до 1 април 2022 г.

Виртуалното събитие ще събере заинтересовани страни и политици от цяла Европа и ще стимулира обмена на опит и диалога относно начините за подобряване на инвестициите, капацитета и уменията в областта на валоризация на знанията в Европейския съюз.

Ще бъдат представени отлични примери за политики и инструменти, които насърчават възприемането на резултатите от изследванията и научно базираните решения в полза на всички. Университети, бизнес асоциации, изследователски организации, институции за изкуства и други заинтересовани страни помогнаха за оформянето на програмата, като споделиха своите най-добри практики във валоризацията на знанията.

Седмицата на валоризацията на знанията на ЕС се организира от Европейската комисия, Генерална дирекция „Изследвания и иновации“, държави-членки на ЕС и държави-членки на Европейската агенция по околна среда.

Присъединете се към дискусията!

Регистрирайте се за участие: https://ec.europa.eu/info/events/eu-knowledge-valorisation-week-2022-2022-mar-29_en

icon phone icon mail icon Facebook Twitter YouTube LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg