ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Патентно ведомство на Република България представя информация за предстоящ семинар

Патентно Ведомство

Патентно ведомство на Република България има удоволствието да представи на вниманието Ви информация за предстоящ семинар, организиран от Центъра за арбитраж и медиация на Световната организация за интелектуална собственост (СОИС) на тема „Алтернативно разрешаване на спорове в областта на природните науки“, който ще се проведе на 29 ноември 2022 г. от 14:00 до 16.00 ч., Женева, хибриден формат.

Семинарът ще включва експертни панелни дискусии относно програми за лицензиране и как методите за алтернативно разрешаване на спорове се използват от страните за договаряне на споразумения и разрешаване на спорове в областта на природните науки. Това ще включва новата опция за посредничество на СОИС, която се стреми да подпомага компаниите при договаряне на споразумения, свързани с трансфер на технологии, лицензиране, производство, доставка и разпространение на медицински продукти като ваксини, тестове и терапии.

Освен това на семинара ще бъде представена и нова публикация на СОИС, предоставяща практически насоки относно алтернативно разрешаване на спорове за управление и разрешаване на спорове в областта на природните науки.

Програма и линк за регистрация: https://www.wipo.int/amc/en/events/workshops/2022/lifesciences/index.html

icon phone icon mail icon Facebook Twitter YouTube LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg