ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НА ВНИМАНИЕТО НА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ ПО ИНДУСТРИАЛНА СОБСТВЕНОСТ

С цел подпомагане на бизнеса, Патентно ведомство на Република България, съвместно със Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост, организира поредица от уебинари, в четири последователни дни – на 30 и 31 август, и на 1 и 2 септември 2022 г., от 10.30 ч.

Темите на уебинарите разглеждат ползите за бизнеса от закрилата и използването на марката в дейността на фирмата и имат за цел да представят предимствата, свързани с регистрацията на най-новите търговски марки, в динамично развиващата се бизнес среда, както и най-новата практика относно процедурите по обжалване пред Патентно ведомство на Република България.

Всеки от четирите уебинара е с продължителност петдесет минути, в рамките на които водещи държавни експерти от Патентно ведомство, с богат професионален опит, ще изнесат презентации, като е отделено време и за дискусия с отворени въпроси.

На официалната страница на Патентно ведомство на Република България може да бъде намерена по-подробна информация за всеки един от уебинарите (на следния линк: https://www.bpo.bg/bg/novini/novini-2022/patentnoto-vedomstvo-s-poreditsa-ot-uebinari-v-polza-na-biznesa).

icon phone icon mail icon Facebook Twitter YouTube LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg