ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Нова модерна визия на уебсайта на EUIPO

Патентно Ведомство

Службата на ЕС за интелектуална собственост (EUIPO) пусна нова модерна визия на своя уебсайт (https://www.euipo.europa.eu/en).

Началната страница предлага директен достъп до най-използваното съдържание и приложения. Процесът на търсене също е рационализиран, като на видно място е поставен блок с връзки към различни инструменти, което улеснява навигацията.

Информацията вече е достъпна на 5-те официални езика на EUIPO(английски, френски, немски, италиански, испански) с високачествен гласов превод. За останалите 18 официалниезика на ЕС е въведена услуга за машинен превод по заявка, която гарантира, че потребителите имат достъп до съдържанието на предпочитания от тях език.

Планирани са и допълнителни подобрения на уебсайта на Службата на ЕС за интелектуална собственост. През следващите седмици ще бъде пусната в действие нова потребителска зона на уебсайта, която ще улесни ползвателите.

Промените са част от постоянните усилия на Службата за подобряване на цифровите услуги в полза на заинтересованите страни. От EUIPO изказват благодарност на многобройните потребители, допринесли за обратната връзка, в процеса на модернизиране на уебсайта.

icon phone icon mail icon Facebook Twitter YouTube LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg