ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Състезание за младежи по повод Световния ден на интелектуалната собственост

Патентно Ведомство

Патентно ведомство на Република България представя на вниманието на всички младежи възможност да участват в Конкурс за изработване на 90-секундно видео на тема: „Ние сме млади и иновативни. Нека изградим по-добро бъдеще с ИС!“, организиран от Световната организация за интелектуална собственост по повод Световния ден на интелектуалната собственост през 2022 г.

Младежкото видео състезание е възможност за споделяне на идеите как иновациите и креативността, подкрепени от правата на интелектуална собственост, могат да помогнат за изграждането на по-добро бъдеще.

Всеки младеж, който регистрира своя видеоклип, може да спечелите цифрово оборудване по свой избор на стойност до 5000 CHF и други страхотни награди.

Запишете своя видеоклип (не повече от 90 секунди) на тема:

„Ние сме млади и иновативни. Нека изградим по-добро бъдеще с IP!“

Изпратете вашата индивидуална или групова заявка до 11 март 2022 г.

Победителите ще бъдат избрани чрез онлайн публично гласуване и ще бъдат обявени на Световния ден на интелектуалната собственост на 26 април 2022 г.

Включете се, използвайте гласа си, бъдете създател на промяна и ни помогнете да разпространяваме информацията за ползите от иновациите, творчеството и интелектуалната собственост.

Линк за участие:

https://www.wipo.int/ip-outreach/en/ipday/2022/video-prize.html

icon phone icon mail icon Facebook Twitter YouTube LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg