ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Global Innovation Field Trip кани млади иноватори на 14-15 януари 2023

Патентно Ведомство

Патентно ведомство на Република България има удоволствието да информира за предстоящата онлайн среща на млади иноватори и предприемачи, организирана от Global Innovation FieldTrip, която ще се проведе на 14-15 януари 2023 г., в партньорство с IFIA (Международна федерация на асоциацията на иноваторите).

Когато през месец март 2020 г., Ковид 19„затвори“ и промени света, колеги, намиращи се на повече от 640 мили един от друг в САЩ, се свързват помежду си и измислят идея, която бързо се превръща в глобална.

Джули Шивели и Джейк Менделсон решават да създадат платформа, която да даде възможност за изява на млади иноватори и предприемачи, която наричат Global Innovation FieldTrip (GIFT). В колаборация с международните си контакти, първото им събитие бързо набира популярност. Поканени са млади хора и мениджъри на проекти, които онлайн, в рамките на 10-25 минути представят своите иновационни идеи. Събитията се провеждат чрез приложението за видеоконференции Zoom, едновременно с Live Stream в Youtube, а презентациите са качени в библиотеката за иновации на сайта на GIFT. Платформата вече отпразнува своето 12-то събитие, като до този момент GIFT е бил домакин на повече от 760 презентации, представени от 1160 презентатори от 56 държави.

Младежки панелни дискусии, сесии за професионално развитие, GIFT продължава да се развива, намирайки нови начини да бъдат представяни младите иноватори.

Следващият 24 часов Live-Stream ще се проведе на 14-15 януари 2023 г.

Без такси за участие и/или за презентиране.

За повече информация и регистрация, моля последвайте този линк: ТУК.

icon phone icon mail icon Facebook Twitter YouTube LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg