ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Церемонията по раздаване на наградите DesignEuropa се отлага за 2021 г.

Третото издание на конкурса за европейската награда за дизайни трябваше да се проведе на 20 октомври 2020 г. в Айндховен, Холандия. Предвид настъпилите промени, породени от пандемията Covid-19, събитието се отлага с една година, като отново ще се проведе на същото място, по време на Холандската седмица на дизайна.

По традиция DesignEuropa награждава най-добрите промишлени дизайни на територията на Европейския съюз, както и извън неговите предели.

И в третото си поред издание DesignEuropa Awards ще отличи регистрирания дизайн на Общността (RCD).

Холандската седмица на дизайна в Айндховенсе организира от Фондацията за дизайн на Нидерландия и е най-голямото ежегодно събитие по рода си в Северна Европа, което представя работата и концепциите на над 2600 дизайнери пред повече от 350 000 посетители. Айндховен е град, добре известен в света като дизайнерската столица на Нидерландия и като международен център за постижения в областта на творчеството и интелектуалната собственост.

Организирани от СЕСИС, съвместно с Министерството на икономиката и климатичната политика на Нидерландия и Службата за интелектуална собственост на БеНеЛюкс, наградите DesignEuropa 2021 ще предоставят уникална възможност на участници, създатели, предприемачи и заинтересовани страни да се запознаят с най-новите тенденции в областта на дизайна и иновациите.

icon phone icon mail icon Facebook Twitter LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg