ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Подготовка за предварителния изпит за EQE (септември 2020- март 2021)

Европейската патентна академия предлага на кандидатите за Европейския квалификационен изпит– EQE, онлайн подкрепа в три различни формата и времеви диапазон.

Курсът, който започва на 1 септември 2020 г., и обхваща всички аспекти на ЕПК, включва статии, викторини и сесии на живо с преподаватели. Предвиден е и форум, където кандидатите и преподавателите могат да се събират, за да обменят мнения.

Регистрацията ще бъде възможна до 24 януари 2021 г.

Европейската патентна академия предлага на кандидатите за EQE и безплатна онлайн помощ за повишаване на знанията чрез въпроси, които ще бъдат изпращани на електронната поща на потребителите.

Помощните средства са в три различни формата:

 • Въпроси за кафе-пауза:
 • Отговорете на въпроси „с размер на хапки“, за да запазите това, което знаете, свежо в ума си.Въпроси, на които можете да отговорите по време на почивката си за кафе, ще са лесни и ще изискват отговор да / не. Когато се регистрирате за тази услуга, на електронната поща ще ви се изпраща по един въпрос на всеки три дни, заедно с отговора на предходния.

 • Ежедневни въпроси:
 • За нещо по-предизвикателно можете да се запишете за Daily D въпроси. От 28 септември в продължение на 12 седмици ще получавате по един въпрос на ден и ще можете да публикувате отговора си във форум, модериран от преподаватели. Преподавателят ще показва верните отговори в края на всяка седмица.

 • Въпроси за изчисляване на срокове:
 • Голям брой правни въпроси в основните изпитни документи за EQE разглеждат крайните срокове по ЕПК. Този раздел съдържа упражнения, които ще ви помогнат да се упражните в изчисляване на срокове на различни етапи в процедурите по издаване, опозиция и обжалване.

  Повече информация относно обученията ще намерите на следните линкове:

  icon phone icon mail icon Facebook Twitter LinkedIn
  Е-Услуги
  Контакт с нас 02/9701 321
  services@bpo.bg