ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Въпроси и отговори“ с експерти на Патентно ведомство по радио Nova News

Патентно Ведомство

Търговска марка и промишлен дизайн – регистрация, защо, как и къде? Какво е интелектуална и индустриална собственост? Как да развием бизнеса си? „Въпроси и отговори“, с водещата на радио Nova News Ралица Аджиларска.

Как да получите безвъзмездно средства от Фонда за малки и средни предприятия (МСП) „Ideas powered for Business“ на Службата на ЕС за интелектуална собственост (СЕСИС), за да регистрирате своя търговска марка и/или промишлен дизайн и да идентифицирате портфолиото от обекти на индустриална собственост на Вашата компания – въпроси и отговори.

Експертите на Патентно ведомство на Република България застават пред микрофона на радио NOVA NEWS за серия от интервюта, които ще се излъчват всеки вторник и четвъртък, веднага след новинарската емисия от 11.00 ч., в периода от 2 ноември до 5 декември 2023 г., с повторения всяка събота, след 13.00 часа.

Радиоинтервютата дават по-добра информираност на заинтересованите страни как да използват индустриалната собственост за бизнес цели в условията на динамична конкурентна среда.

Чуйте ни, за да научите!

icon phone icon mail icon Facebook Twitter YouTube LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg