ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Ново издание на „Курса по интелектуална собственост за адвокатски помощници /Paralegals/“ на СЕСИС, 14-15 септември 2021 г.

Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост /СЕСИС/ ще организира ново издание на „Курса по ИС за адвокатски помощници /Paralegals/“Курсът ще се проведе в две сутрини - 14 и 15 септември 2021г. в онлайн формат с помощта на платформата Zoom.

Тазгодишният формат на курса е специално разработен в отговор на обратната връзка получена от миналите издания.Обучението ще има практически подход, включващо демонстрации, примери и упражнения, за да даде на участниците задълбочени познания за актуализациите в практиките на СЕСИС.Дневният ред ще включва и две панелни дискусии - едната ще обхваща защитата на марката в онлайн средата, а другата ще обхване инициативи в подкрепа на МСП - (ускоренои ефективно разрешаване на спорове, безплатни услуги, лесно електронно подаване, корнер за МСП). Курсът е безплатен и изцяло на английски език.

Онлайн регистрацията ще бъде отворена до 9 септември 2021г.

Повече информация относно обучението и регистрацията можете да намерите на следния линк: https://euipo.blumm.it/event/ar/1/ip-course-for-paralegals-2021

icon phone icon mail icon Facebook Twitter YouTube LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg