ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Договора за лицензия в интелектуаланта собственост – ползи и предимства

Открийте как да генерирате доход и да извлечете полза от лицензирането на ИС в този съвместен уебинар, организиран от Европейския изследователски съвет по ИС „4iP“ и Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост.

Дата: 08 юни 2021 г.

Английски език

Тема на уебинара е лицензирането на интелектуалната собственост и обхваща от етапа на договаряне, съдържанието на лицензионното споразумение и ливъридж ефекта за бизнеса. В допълнение, този уебинар ще разгледа предизвикателствата, специфични за МСП, и начина, по който инициативи като Фонда за МСП могат да помогнат за тяхното преодоляване.

След този уебинар:

 • ще можете да идентифицирате нещата, които трябва да имате предвид при договаряне на ключовото съдържание на лиценза, за да избегнете нежелани последици в бъдеще;
 • ще разберете как адекватно изготвеното споразумение за конфиденциалност може да сведе до минимум риска от разкриване на чувствителна за вас информация по време на преговорите за лицензиране;
 • ще разберете как законодателството в областта на конкуренцията може да ограничи лицензионната сделка, която можете да сключите.

 • Регистрирайте се за уебинара предварително или се присъединете на 8 юни 2021 г. в 10.00 ч. CET:

  https://euipo.blumm.it/event/ar/1/webinar-20210608-1000

  icon phone icon mail icon Facebook Twitter YouTube LinkedIn
  Е-Услуги
  Контакт с нас 02/9701 321
  services@bpo.bg