ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

На вниманието на заинтересованите страни - онлайн семинар по медиация и арбитраж, организиран от СОИС

Уважаеми дами и господа,

Световната организация за интелектуална собственост / СОИС /, с подкрепата на Международната асоциация за защита на интелектуалната собственост (AIPPI) и Международното общество за лицензиране на ръководители (LESI), организира онлайн семинар по медиация и арбитраж, който ще се проведе от 16 до 18 ноември 2020 г.

Целта на семинара е да насърчи разбирането на участниците по отношение на възможностите за алтернативно решаване на спорове (ADR) при разрешаване на спорове в областта на интелектуалната собственост и технологиите. Семинарът ще се фокусира върху провеждането на процедури за медиация и арбитраж, като се обърне специално внимание на практическото прилагане на правилата на СОИС за медиация, арбитраж и ускорен арбитраж при международни спорове в областта на интелектуалната собственост и технологиите.

Семинарът е предназначен за адвокати по арбитраж и интелектуална собственост, вътрешни адвокати, представители по интелектуална собственост /ПИС/ и за представители на бизнеса, желаещи да се запознаят с процесите на международно посредничество и арбитраж и да получат обучение като неутрални представители или представители на страни в процедура по медиация.

Допълнителна информация за събитието, включително предварителната програма и регистрация, можете да намерите на следния линк:

icon phone icon mail icon Facebook Twitter LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg