ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Регистрация за уебинар: Конкурентното предимство на интелектуалната собственост: Практическо ръководство за МСП в областта на цифровите технологии

Патентно Ведомство

Службата на ЕС за интелектуална собственост отправя покана за участие в уебинар от поредицата IPowerSMEs на тема: Конкурентното предимство на интелектуалната собственост: Практическо ръководство за малки и средни предприятия в областта на цифровите технологии".

Тази сесия ще се фокусира върху това как МСП могат ефективно да използват своя интелектуален капитал за комерсиализация, за получаване на финансиране и за създаване на стратегически партньорства. Ще бъде представено ръководство за цифрови МСП, предлагащо практически решения и приложими съвети за компаниите, работещи в цифровата икономика. В програмата е включен и специален панел с въпроси и отговори, в който експертите ще отговарят на въпроси на аудиторията и ще предоставят насоки по различни теми, като например възможностите за защита на интелектуалната собственост за цифрови продукти или услуги и възможностите за финансиране.

ДАТА НА ПРОВЕЖДАНЕ: 11 юни 2024 г./ от 16:00 до 17:00 ч. централноевропейско време

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

icon phone icon mail icon Facebook Twitter YouTube LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg