ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

СЕСИС подобрява електронната си комуникация с потребителите

Службата на ЕС за интелектуална собственост ускорява работата по електронните комуникации, като непрекъснато отчита проблемите, за които сигнализират потребителите. Целта е цялата кореспонденция до Службата да може да се изпраща онлайн.

Добавена е опция „алтернатива за факс“ като допълнително резервно решение. Снимката по-долу показва как се визуализират двете възможности.

Патентно Ведомство

Създадена е нова опция за е-отговор за всички електронни комуникации. Потребителите на eComm, които съставляват огромното мнозинство от потребителите на услугите на СЕСИС, вече могат да отговарят на всички електронни съобщения (където е разрешен отговор) директно от раздела за комуникации в Потребителската зона, като кликнат върху бутона Отговор. Тази нова функция позволява да се изготви веднага отговор и да се добави прикачен файл само с няколко кликвания.

Нова е и опцията „FAX ALTERNATIVE“. Докато помага на работещите от дома без достъп до факс машина, опцията „алтернатива на факса“ ще проправи пътя за плавен преход към eComm за всички, тъй като използването на факс като опция при комуникация със Службата постепенно се прекратява. Общите условия за използване на тази опция можете да намерите тук.

Потребители биха могли да изпратят мнения и предложения на адрес: information@euipo.europa.eu

icon phone icon mail icon Facebook Twitter LinkedIn
Е-Услуги
Контакт с нас 02/9701 321
services@bpo.bg