CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
Патентно ведомство ще чества Световния ден на интелектуалната собственост Print
На 26 април Патентното ведомство ще отбележи Световния ден на интелектуалната собственост. Денят ще бъде честван за седемнадесети пореден път от всички държави членки на Световната организация за интелектуална собственост /СОИС/. Тази година мотото на празника е „Иновациите – начин за подобряване на жизнения стандарт“.
По този повод Патентното ведомство организира дискусия на тема „Интелектуалната собственост – основа за икономическо, социално и културно развитие“, в която ще участват ръководни представители на Министерството на икономиката, Министерството на културата, Комисията за защита на конкуренцията, Агенция „Митници“, представители на правоохранителните и правоприлагащите органи в областта на интелектуалната собственост, Съвета за електронни медии,  ректори на университети и членове на Академичния съвет към Председателя на Патентното ведомство, членове на Сдружението с нестопанска цел „Мрежа на преподавателите по интелектуална собственост в България“, бивши председатели на Патентното ведомство и други  дейци в областта на закрилата на интелектуалната собственост. 
По време на дискусията ще бъдат разгледани актуални аспекти на закрилата на интелектуалната собственост, придобили значимост в последните години и допринесли за подобряването на иновационната среда у нас и в международен аспект.
 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account