CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
България ще бъде домакин на конференция ЕРОРІС 2017 Print
През 2017г. България ще бъде домакин на най-голямата в областта на патентната информация ежегодна конференцията ЕРОРІС 2017. Организационният подготвителен комитет се оглавява от Европейското патентно ведомство, а партньор от българска страна е Патентното ведомство. Новината за предстоящото българско домакинство бе обявена на провелото се в Мадрид през ноември тазгодишно издание на конференцията.
Конференцията има дългогодишна традиция и се провежда вече повече от 25 години. Тя събира повече от 400 участници и е един от най-важните ежегодни форуми, на който се срещат патентни експерти от областта на информацията от повече от 45 държави, най-големите доставчици на патентна информация в света, изобретатели и други представители от областта на закрилата на индустриалната собственост. Събитието е чудесна възможност за срещи и дискусии относно актуални въпроси по патентна информация и предизвикателства пред експертите, работещи в областта.
Президентът на Европейското патентно ведомство Беноа Батистели спомена в приветствените си думи при откриването на конференцията ЕРОРІС в Мадрид, някои от предстоящите през 2017г. промени, които целят улесняването на патентноинформационните проучвания при същевременно гарантиране, че предоставените данни ще бъдат надеждни и точни.
 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account