CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
ХІІ-ти Международен симпозиум „ИС в иновационната икономика” Print
Под патронажа на министъра на развитието и министъра на науката и висшето образование на Република Полша в Краков на 1-2 септември 2016г. ще се проведе ХІІ-ият Международен симпозиум „Индустриалната собственост в иновационната икономика”. Форумът се организира ежегодно от Патентното ведомство на Република Полша. Тази година той е посветен на иновационния мениджмънт, със специален акцент на работата  на стратиращите фирми (strat-ups).
Съорганизатори ще бъдат Световната организация за интелектуална собственост, AGH Университетът за наука и технологии, Ягелонският университет, Краковският университет за технологии, Вроцлавският университет за наука и технологии, Университетът за технологии в Килке.   
  Както всяка година Симпозиумът се провежда и с организационната подкрепа на Офиса на Провинция Малополска в Краков.
Икономическите статистики отбелязват ръст на този вид начална икономическа активност през последните години. Във връзка с това все по-важно става информирането на предприемачите за необходимостта от правна закрила на иновациите, собственост на стартиращите фирми. Освен това сред целите на Симпозиума е продължаващото усъвършенстване знанията на мениджмънта и възможността на strat-ups  да защитят интелектуалната си собственост, също така и с оглед на ефективния технологичен трансфер.
Предвижда се участие на експерти от Израел, Германия, Швейцария и скандинавските държави, които ще споделят техния национален опит със strat-up фирмите.
Предприемачи, ректори и академици от полски и чуждестранни университети, президенти на национални ведомства за закрила на индустриалната собственост на страни - членки на Европейската патентна организация, представители на централната и местната администрация, и на институции, работещи по въпросите на технологичния трансфер и иновационния мениджмънт също ще участват в Симпозиума.
Повече за предварителната програма можете да научите тук.
 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account