CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
Патентно ведомство организира Информационен ден Print

На 29.12.2015 г.  от 10:00 до 12:00 часа, в Парк Хотел Витоша, ул. „Росарио” № 1, гр. София, ще се проведе Информационен ден, организиран в изпълнение на проект „Разширяване обхвата на публично достъпните електронни информационни услуги на ПВ чрез реинженеринг и функционално-информационно надграждане на продукта BPO Online“ в изпълнение на Договор  № 13-32-14/23.01.2014 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ осъществяван с финансовата подкрепа на ОПАК, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Информационният ден има за цел да представи и популяризира сред гражданите и представителите на бизнеса в страната резултатите от проекта.

Общата цел на проекта е подобряване обслужването на гражданите и бизнеса и постигане на оперативна съвместимост на предлаганите от Патентно ведомство на Република България информационни услуги, чрез усъвършенстване на съществуващите услуги, предоставяни от информационната система BPO Online, разширяване на тази система с нови услуги и цялостното й привеждане в съответствие с изискванията на ЗЕУ за оперативна съвместимост и информационна сигурност.

Сред постигнатите  резултати по  проекта са извършен юридически и бизнес анализ, ревизиран и вписан в СУНАУ списък с административните услуги, предоставяни от Патентно Ведомство на Република България, разработени и вписани в Регистрите за оперативна съвместимост 4 нови електронни административни услуги и обновена и надградена търсеща система BPO Online.

Желаещите да  участват могат да се  запишат за участие в Информационния ден, като попълнят

Формуляр за регистрация и го изпратят по факс: (02) 870 83 25 или на e-mail: This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it  до 28.12.2015г. (включително).

Местата за участие са ограничени. Формуляри за регистрация ще се приемат до изчерпване на местата.

 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account