CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
„Дни на отворените врати” в Патентното ведомство Print
На 16 и 17 октомври 2014 г. Патентното ведомство организира „Дни на отворените врати”, по време на които ще бъдат представени нови електронни услуги, които предстои да бъдат пуснати за ползване от потребителите до края на настоящата година.
  Модулите за електронни услуги са създадени в рамките на Фонда за сътрудничество на Ведомството за хармонизация на вътрешния пазар (марки и дизайни) (OHIM) и ведомствата по индустриална собственост на държавите членки на Европейския съюз. Електронните услуги, които ще бъдат представени са в областта на марките и ще улесняват потребителите при подаване на искания за подновяване на   регистрацията, промяна на име и адрес на заявител или притежател, прехвърляне на правото, вписвания на лицензионни договори, вписване на залог, както и при подаване на опозиции и възражения и на искания за отменяне или заличаване на регистрацията.
Събитието се организира от Патентното ведомство на Република България, съвместно с   OHIM в изпълнение на Програмата на OHIM за техническо сътрудничество с националните ведомства на държавите  членки на ЕС.
През тези два дни експерти от Патентното ведомство, участвали в изработването на електронните услуги ще демонстрират електронните модули,  ще отговарят на въпроси на участниците и ще събират мнения и препоръки за подобряването им.
Събитието е предназначено за всички, които желаят да се запознаят с новите електронни услуги или тези, които вече са на разположение на потребителите:  Портал за марки и дизайни; Електронен инструмент за заявяване на марки, Електронен инструмент за заявяване на промишлени дизайни,  TM View, DesignView, ТMclass,  Общ инструмент за сходство на стоки и услуги, Стандарти за качество.
Всеки, който проявява интерес може да посети събитието в желано от него време между 9 и 17 часа на 16 или 17 октомври 2014 г. в залата на първия етаж до Регистратурата на Патентното ведомство  на адрес бул. Г.М.Димитров 52 Б, София.
 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account