CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
Патентно ведомство организира практически срещи в градовете Варна и Пловдив Print

На 25 юни 2014 г. в град Варна и на 27 юни 2014 г. в град Пловдив, експерти от Патентното ведомство ще проведат практически срещи, на които ще бъдат демонстрирани електронните инструменти за заявяване на марки и на дизайни, TM View, DesignView, ТMclass, Общ инструмент за сходство на стоки и услуги и инструмента Стандарти за качество.

Събитията се организират от Патентното ведомство, съвместно с Ведомството за хармонизация на вътрешния пазар (марки и дизайни) (OHIM) в изпълнение на Програмата на OHIM за техническо сътрудничество с националните ведомства на държавите членки на ЕС.

Срещите са предназначени за всички, които желаят да се запознаят с инструментите за електронни услуги и въведената нова практика относно заявяването на термините от заглавията на класовете на стоките и услугите и обхвата на закрила на черно-белите марки или да зададат конкретни въпроси, свързани с тях.

Участниците ще получат и безплатни брошури относно проектите от Фонда за сътрудничество и Програмата за сближаване на практиките, както и сборници със статии, изследвания и анализи относно практиката на OHIM в областта на закрилата на европейската марка и дизайн.

Всеки, който проявява интерес може да посети събитията в желано от него време от 9 до 17 часа на 25 юни 2014 г. в хотел „AQUA“  на адрес: ул. Девня № 12, гр. Варна, конферентна зала “VIP” и на 27 юни 2014 г. в Парк Хотел Пловдив на адрес: бул. Санкт Петербург 38, гр. Пловдив, зала "Евмолпия".

Такси за участие в практическата среща не се дължат.

 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account