CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
Дискусия „Защита на хранителни продукти, получени с използването на ензими или микроорганизми” Print
На Дискусионната платформа на тема „Защита на хранителни подукти, получени чрез използването на ензими или микроорганизми”, проведена на 22 май 2014 г. в Гранд хотел София съвместно с Европейската патентна академия, експерти от Европейското патентно ведомство и Патентно ведомство на Република България запознаха участниците с ключовите аспекти на процедурата по защита на произведения на хранителната промишленост. Представител на LB Bulgaricum Plc. представи опита на фирмата в закрилата на индустриалната собственост.  Форумът продължи с кръгла маса, на която бяха дискутирани тенденциите по патентоване в областта на хранително- вкусовата промишленост, основните елементи при оценката на критериите за патентоспособност. Изнесени бяха статистически данни за заявителската активност в областта за последното десетилетие. Участниците поставиха множество актуални въпроси към представителите на експертизата от двете ведомства. При закриването на форума беше изразена надежда за активизиране на подаването на заявки за патент и полезен модел за изобретения, касаещи използването на ензими и микроорганизми, особено по отношение на традиционните за България произведения на млечната промишленост.
DSC01291DSC01294
 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account