КОНТАКТ С НАС
КАРТА НА САЙТАКАРТА НА САЙТА
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ
БАНКОВА СМЕТКАБАНКОВА СМЕТКА
ТЪРСЕНЕ
 За нас
 Профил на купувача
 За индустриалната собственост
 Изобретения и полезни модели
 Промишлен дизайн
 Марки
 Географски означения
 Нови сортове растения и породи животни
 Топология на интегрални схеми
 Законодателство
 Бази данни
 Публикации
 Информационни услуги
 Патентна библиотека
 Българска мрежа за индустриална собственост
 Новини
 Актуално
 Проекти
 Антикорупция
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
OHIM с нов уебсайт и система за електронно заявяване Печат

Ведомството за хармонизация на вътрешния пазар с нов уебсайт и система за електронно заявяване: Удобна за бизнеса закрила на марки и дизайни в Европейския съюз

Ведомството за хармонизация на вътрешния пазар (OHIM) скоро ще има нов уебсайт с  по-добри функционалности, който ще бъде фокусиран върху потребителите. Това е най-голямата промяна в онлайн присъствието на Европейското ведомство за марки и дизайни от няколко години насам.

Новият уебсайт ще бъде достъпен на 23 езика и ще може да се ползва и чрез смартфони и таблети. Уебсайтът е насочен към бизнеса, като има за цел да предоставя ясна и практически насочена информация относно регистрацията на марки и дизайни и ползите, които могат да се извлекат чрез такава регистрация.

Новата система за електронно заявяване на OHIM ще въведе изцяло нови функционалности за заявяване, включително Таксономията, нови възможности за потребителите, нуждаещи се от по-специфични функционалности, както и помощник за тези потребители, които ползват системата за електронно заявяване за пръв път, който ще дава насоки стъпка по стъпка по процеса на заявяване.

За повече информация относно предимствата на новото електронно заявяване, Академията към Ведомството за хармонизация на вътрешния пазар (OHIM) организира онлайн семинар на 27 ноември 2013 г., сряда, от 14.00 часа централно европейско време (15.00 часа българско време). Онлайн семинарът е достъпен за всички заинтересовани потребители чрез следния линк: http://directo.avanzo.com/oami_20131127.

 

 

 

 
< Предишна   Следваща >

Е-УСЛУГИ

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Тарифи
Бланки на Патентното ведомство
Съобщения
Най-често задавани въпроси
Представители по индустриална собственост
Представители по интелектуална собственост
Обяви за работа в Патентното ведомство
За малките и средните предприятия
Начало : Контакт с нас : Карта на сайта : Полезни Връзки : Въпроси : Банкова сметка