CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
OHIM с нов уебсайт и система за електронно заявяване Print

Ведомството за хармонизация на вътрешния пазар с нов уебсайт и система за електронно заявяване: Удобна за бизнеса закрила на марки и дизайни в Европейския съюз

Ведомството за хармонизация на вътрешния пазар (OHIM) скоро ще има нов уебсайт с  по-добри функционалности, който ще бъде фокусиран върху потребителите. Това е най-голямата промяна в онлайн присъствието на Европейското ведомство за марки и дизайни от няколко години насам.

Новият уебсайт ще бъде достъпен на 23 езика и ще може да се ползва и чрез смартфони и таблети. Уебсайтът е насочен към бизнеса, като има за цел да предоставя ясна и практически насочена информация относно регистрацията на марки и дизайни и ползите, които могат да се извлекат чрез такава регистрация.

Новата система за електронно заявяване на OHIM ще въведе изцяло нови функционалности за заявяване, включително Таксономията, нови възможности за потребителите, нуждаещи се от по-специфични функционалности, както и помощник за тези потребители, които ползват системата за електронно заявяване за пръв път, който ще дава насоки стъпка по стъпка по процеса на заявяване.

За повече информация относно предимствата на новото електронно заявяване, Академията към Ведомството за хармонизация на вътрешния пазар (OHIM) организира онлайн семинар на 27 ноември 2013 г., сряда, от 14.00 часа централно европейско време (15.00 часа българско време). Онлайн семинарът е достъпен за всички заинтересовани потребители чрез следния линк: http://directo.avanzo.com/oami_20131127.

 

 

 

 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account