КОНТАКТ С НАС
КАРТА НА САЙТАКАРТА НА САЙТА
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ
БАНКОВА СМЕТКАБАНКОВА СМЕТКА
ТЪРСЕНЕ
 За нас
 Профил на купувача
 За индустриалната собственост
 Изобретения и полезни модели
 Промишлен дизайн
 Марки
 Географски означения
 Нови сортове растения и породи животни
 Топология на интегрални схеми
 Законодателство
 Бази данни
 Публикации
 Информационни услуги
 Патентна библиотека
 Българска мрежа за индустриална собственост
 Новини
 Актуално
 Проекти
 Антикорупция
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
Семинари за представители по индустриална собственост Печат

Семинари за представители по индустриална собственост на тема „Популяризиране на достиженията от Фонда за сътрудничество и Програмата за сближаване на практиките на Ведомството за хармонизация на вътрешния пазар и ведомствата за марки и дизайни на Европейския съюз”

На 11 и на 13 декември 2013 г., в Гранд Хотел София, Зала „Триадица 2” – 1-ви етаж, ул. „Гурко” № 1, гр. София, ще се проведат два поредни семинара за представители по индустриална собственост на тема „Популяризиране на достиженията от Фонда за сътрудничество и Програмата за сближаване на практиките на Ведомството за хармонизация на вътрешния пазар и ведомствата за марки и дизайни на Европейския съюз”.

Семинарите се организират от Патентното ведомство на Република България, съвместно с Ведомството за хармонизация на вътрешния пазар (марки и дизайни) (OHIM) в изпълнение на Програмата на OHIM за техническо сътрудничество с националните ведомства на страните - членки на ЕС.

Мероприятията ще бъдат шесто и седмо по ред за текущата година. Основната цел на семинарите е да запознае участниците със съвместните проекти от Фонда за сътрудничество и Програмата за сближаване на практиките на OHIM и ведомствата за марки и дизайни на Европейския съюз. Във връзка с това ще бъдат изнесени презентации и демонстрации на инструментите за електронно подаване на заявки за регистрация на марки и на дизайни, съвместните електронни инструменти за проучвания, Таксономията и ТМClass, сближаване на практиките по отношение на заглавията на класовете, обхват на закрила на черно-бели марки, както и електронен инструмент и база данни, подпомагащи борбата с фалшификациите и пиратството.

Участниците ще получат и безплатни брошури относно проектите от Фонда за сътрудничество и Програмата за сближаване на практиките, както и сборници със статии, изследвания и анализи относно практиката на OHIM в областта на закрилата на европейската марка и дизайн.

Желаещите да се запишат за участие в семинара, могат да се запознаят с Програмата и да попълнят Формуляр за регистрация за съответния семинар – на  11.12.2013г. (Форма за участие), или на 13.12.2013г.  (Форма за участие).
Попълненият Формуляр за регистрация може да бъде изпратен по факс: + 359 2 873 51 82 или на e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите   до 09.12.2013 г. вкл. за семинара, който ще се проведе на 11.12.2013 г., или до 11.12.2013 г. за семинара, който ще се проведе на 13.12.2013 г.

Такса за участие в семинарите не се дължи!

Местата за участие са ограничени. Формуляри за регистрация ще се приемат до изчерпване на местата.
 
< Предишна   Следваща >

Е-УСЛУГИ

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Тарифи
Бланки на Патентното ведомство
Съобщения
Най-често задавани въпроси
Представители по индустриална собственост
Представители по интелектуална собственост
Обяви за работа в Патентното ведомство
За малките и средните предприятия
Начало : Контакт с нас : Карта на сайта : Полезни Връзки : Въпроси : Банкова сметка