CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
26 април - Световен ден на интелектуалната собственост Print

На 26 април 2011 г. Световната организация за интелектуална собственост - СОИС ще отбележи Световния  ден на интелектуалната собственост под мотото „Дизайнът на бъдещето” – Designing the future.

По този повод СОИС публикува съобщение и обяви, че насърчава всички организатори на събития да разгледат представените на уеб страницата на Организацията материали по повод отбелязването на Световния ден на интелектуалната собственост, с цел както да ги публикуват, така и да създадат свои материали по повод празника, като адаптират темата при необходимост.
Както предходни години, СОИС ще публикува обобщение на дейностите по честването на международния празник в страните - членки, които могат да изпращат свои постери и материали на адрес This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it . Ще се разгласяват и съобщения за по-интересните инициативи в връзка с честването и ще продължи попълването на уеб галерията от изготвени от различните държави плакати.
На страницата на СОИС могат да бъдат намерени обръщение на генералния директор на организацията д-р Франсис Гъри по  повод отбелязването на Световния ден на интелектуалната собственост и тематични електронни файлове на плакат, пощенска картичка и разделител на книжни страници.
 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account