CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
Патентно ведомство каза „ довиждане” на дългогодишни служители Print

Вчера, 25 януари 2011 г., в Патентно ведомство се състоя тържество по повод пенсионирането на дългогодишния заместник-председател и служител на институцията Маргарита Недялкова. Тържеството бе също по повод пенсионирането на директора на дирекция „Марки и географски означения” Добринка Добрева и изпращането на директора на дирекция „Изобретения, полезни модели и промишлени образци” Зорка Милева.

Председателят на ведомството Костадин Манев и много служители изказаха благодарност и пожелаха „На добър път!” на скъпите си колеги. Бяха връчени почетни грамоти за дългогодишната им дейност в областта на закрилата на индустриалната собственост и заслугите им за хармонизиране на законодателството с европейското право в тази област, за укрепване на международния авторитет на Ведомството и активната им роля в обучението на кадри. Дългогодишните ръководители бяха наградени и със статуетка „Икар” и православни икони.
В словото по повод награждаването бяха споменати кратки биографични данни на отиващите си ръководители от Ведомството, които очертаха впечатляващи трудови качества, с повече от 30 години стаж в институцията, изключителни професионалисти и добри колеги.
Тържеството не мина без сълзи, но повече бяха шегите, добрият дух и пожеланията за щастливо бъдеще и още много срещи и професионални успехи в областта на закрилата на индустриалната собственост.
img_2423img_2446

 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account