CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
През април СОИС ще отбележи две значими годишнини Print
            На 26 април 2010 г. Световната организация за интелектуална собственост - СОИС ще отбележи две значими годишнини – десетата година от отбелязването на 26 април като Световен ден на интелектуалната собственост и четиридесетата годишнина от влизането в сила на Конвенцията за основане на Организацията (The WIPO Convention).
ipday_2010_iconПрез 2010г. Световният ден на интелектуалната собственост ще бъде отбелязан под мотото „ Иновациите – спойките на света” - “Innovation – Linking the World”.
По този повод СОИС публикува съобщение и обяви, че насърчава всички организатори на събития да разгледат представените на уеб страницата на Организацията материали по повод отбелязването на Деня, с цел както да ги публикуват, така и да създадат свои материали по повод празника, като адаптират темата при необходимост. СОИС предоставя същите материали на онези, които не могат да ги получат он-лайн, след като изпратят искане на адрес This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it .
На страницата на СОИС могат да бъдат намерени електронни файлове на плакати по повод 26 април – Световния ден на интелектуалната собственост, и десетата годишнина от отбелязването му, пощенска картичка и книгоразделител по повод празника.
            По случай 10-та годишнина от отбелязването на Световния ден на интелектуалната собственост СОИС организира също в централата си в Женева изложба на плакати, които са изготвени през годините от различни държави.  На уеб страницата на СОИС ще бъдат публикувани и съобщения за по-интересните инициативи по повод отбелязването на празника и създадена уеб галерия от плакатите.
 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account