CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
Стартира шестият Национален конкурс за иновативно предприятие на годината Print
            Фондация „Приложни изследвания и комуникации”, Enterprise Europe Network – България, в партньорство с Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и Мисията на Световната банка в България организират за шеста поредна година Национален конкурс за иновативно предприятие на година.             Конкурсът, чиято цел е да покаже добрия български модел за бизнес и да привлече вниманието на широката общественост върху постиженията на българските предприятия, се е утвърдил като основен инструмент за популяризиране на иновативните български фирми.В конкурса могат да участват иновативни предприятия от всички сектори на българската икономика, вкл. информационните технологии. Иновотивно предприятие е това, което през последните три години е реализирало на пазара нови или значително усъвършенствани продукти/стоки и услуги и/ или процеси.
            За първи път конкурсът е отворен и за научноизследователски организации, разработили нови технологии за индустрията.На първия етап на конкурса се номинират кандидати за участие.Предложения и номинации се приемат на електронен адрес This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it .
            На следващия етап кандидатите попълват карта за участие, в която описват иновативния си продуст/технология/процес/услуга.Кандидатите се оценяват от експертна комисия по специална методология.Десетте фирми/научноизследователски организации, постигнали най-високи резултати, ще бъдат посетени от експерти от фондация „ПИК”. На финалния етап номинациите се разглеждат от жури, съставено от представители на министерства, работодателски, научни и нестопански организации, Мисията на Световната банка и други.
            Наградите ще бъдат връчени по време на Шестия национален иновационен форум през месец януари 2010 г. от Премиера на Република България.Участието в конкурса е отворено до 20.12.2009 г.

            За повече информация:
            Теодора Георгиева
            http://www.arcfund.net/
            This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it
            тел.: 02 973 30000/431
 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account