CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
В Бургас се провежда четвъртата "Седмицата на ПВ и закрилата на ИС в българските университети" Print

            На 13 и 14 април, в университета „Проф. д-р Асен Златаров”- Бургас, се провежда четвъртата "Седмица на Патентно ведомство и закрилата на индустриалната собственост в българските университети". Събитието се посвещава и на предстоящия на Световен ден на интелектуалната собственост - 26 април.

            Програмата вече традиционно включва различни форми на популяризиране на индустриалната собственост и нейната закрила – ден на марката и дизайна на Общността, презентации и кръгла маса за ползите от правната закрила на марката и дизайна на Общността, както и за основните понятия за обектите на индустриалната собственост и пътя на изобретението – от създаването до реализацията му.

            В рамките на Седмицата са организирани изложбени щандове, посветени на марката и дизайна на Общността, с он-лайн демонстрации на базите данни на Ведомството за хармонизация на вътрешния пазар - OHIM, и рекламни материали и брошури, на Патентно ведомство и предоставяните от него услуги за обществеността, включително он-лайн демонстрации на предоставения публичен достъп до информация за публикуваните заявки и издадените защитни документи за национални марки и дизайни, както и други безплатни бази данни за различни обекти на индустриалната собственост и информационни материали.
            На разположение на посетителите ще бъде и щанд на информационния център за индустриална собственост – IP Point на университета „Проф. д-р Асен Златаров”, на който ще бъде представена дейността на центъра.

 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account