CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
В Русе предстои Седмицата на ПВ и закрилата на ИС в българските университети Print

            След Варна и Габрово, от 7 до 9 април, Русе, в лицето на Русенския университет „Ангел Кънчев”, ще бъде тритият поред домакин на Седмицата на Патентното ведомство и закрилата на индустриалната собственост в българските университети.

            Предвижда се програмата на събитието да включва различни форми на популяризиране на индустриалната собственост и нейната закрила, между които: дни на марката и дизайна на Общността, презентации и кръгли маси на различни теми, свързани със закрилата на обектите на индустриалната собственост и разпространението на знания за индустриалната собственост в университетите, вкл. дискусии по представените от лектори на Патентното ведомство теми.
            В рамките на Седмицата в сградата на РУ "Ангел Кънчев" ще бъдат организирани изложбени щандове: щанд, посветени на: марката и дизайна на Общността, с он-лайн демонстрации на базите данни на Ведомството за хармонизация на вътрешния пазар – OHIM и предоставяне на рекламни материали и брошури, на Патентното ведомство и предоставяните от него услуги за обществеността, вкл. он-лайн демонстрации на информационната услуга на българското Ведомство – BPO-online, предоставяща достъп до информация за публикуваните заявки и издадените защитни документи за национални марки и дизайни, както и други безплатни бази данни за различни обекти на ИС, информационни материали, IP Point – РУ „Ангел Кънчев”, както и на НИС и Центъра за насърчаване на предприемачеството - РУ „Ангел Кънчев”. Консултанти на съответните щандове ще бъдат представители на Патентното ведомство и РУ „Ангел Кънчев”.
 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account