CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
В Бояна ще се проведе симпозиум по прилагане на правата върху интелектуалната собственост Print
            На 27 и 28 ноември 2008 г., в София, резиденция „Бояна”, Световната организация по интелектуална собственост (СОИС), в сътрудничество с Патентното ведомство на Р. България и Ведомството за патенти и търговски марки на САЩ (USPTO) организира Симпозиум по прилагане на правата върху интелектуалната собственост.

            Симпозиумът е предназначен за представители на правоприлагащите органи в България- МВР, прокуратура, Агениця „Митници”, Министерство на културата, представители на бизнеса, представители по индустриална собственост, служители от Патентно ведомство и др.
            Целта на симпозиума е да даде представа за актуалните проблеми в областта на прилагането на правата върху обекти на индустриалната собственост и начините за справяне с тези проблеми. Темите, които ще бъдат представени, са: фалшификациите и пиратството като глобален проблем; криминализиране на нарушенията на правата върху интелектуална собственост в региона: гледната точка на индустрията, закрила на потребителите и прилагане на правата върху интелектуална собственост; предизвикателства при разследването и процедурите при случаи на фалшификация и пиратство и др. Симпозиумът ще дъде възможност за обмяна на опит между отделните държави при прилагането на правата върху ИС.
            Лектори на симпозиума ще бъдат представители на СОИС, Патентното ведомство на Република България, Ведомството за патенти и търговски марки на САЩ, представители на Европейската комисия, Българска асоциация на музикалните продуценти, Европейска мрежа срещу фалшификация и др.
         
 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account