CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
Патентните ведомства на България и Румъния се срещат по въпросите на информационните центрове за ИС Print

            Делегация на Патентното ведомство, начело с председателя му Костадин Манев, заминава днес на двустранна работна среща в Румъния. В делегацията участват и представители на партньорски на ведомството организации – БСК и университети от София и страната, които участват в проекта за изграждане на мрежа от информационни центрове за индустриална собственост – PATLIB и IP Points, на територията на поделенията на БСК в страната и на университетите.

            В рамките на посещението ще бъде подписан двугодишен Работен план за сътрудничество между българското и румънското ведомство,  във връзка със сключения през 2003г. Договор за сътрудничество в областта на индустриалната собственост.
            Разширеният състав на българската делегация, включващ ръководителят на Центъра по интелектуална собственост към БСК и PATLIB центровете в Пловдив и Русе, както и представители на IP Point центровете в ТУ – София, МА – София, СВУБИТ – София, Русенския университет „Ангел Кънчев” и ТУ – „Варна”, ще участва в Годишната среща на представителите на информационни центрове за индустриална собственост от България и Румъния, която ще се проведе на 24 и 25 юни в Мангалия. На форума ще бъдат обсъдени актуалното състояние на системата за индустриална собственост в двете държави, въпроси на регионалното сътрудничество и сътрудничеството в рамките на европейски програми, ще бъде представена дейността на информационните центрове. Срещата ще бъде открита от кмета на Мангалия.

 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account