CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
В София ще се проведе Втората годишна среща по сътрудничество на страните членове на EПО Print

            На 3 и 4 юни 2008г. в хотел „Арена ди Сердика”, София, ще се проведе Втората годишна среща по сътрудничество на страните членове на Европейската патентна организация.

            Организатори на събитието са Европейското патентно ведомство и Патентното ведомство на Република България. Нашата страна ще бъде за първи път домакин на среща от такъв формат след присъединяването си към Европейската патентна конвенция през 2002г. Очаква се в срещата да участват представители от повече от 25 държави, членуващи в Европейската патентна организация. 
            Срещата ще бъде открита от председателя на Патентното ведомство на Република България Костадин Манев и вицепрезидента по правни въпроси и международни отношения на Европейското патентно ведомство Мануел Десантес.
            Сред темите, които ще бъдат обсъдени на двудневния форум ще бъдат преглед на сътрудничеството в рамките на Европейската патентна организация и основните направления, в които то се развива, ролята на националните патентни ведомства за квалификацията на европейските патентни представители, дейности на национално ниво и ролята на националните патентни ведомства в борбата за защита на правата върху индустриалната собственост, информационно консултативни мрежи в областта на патентната информация и бъдещи перспективи за развитие, програма за дистанционно обучение на Европейската патентна академия и други.
            Международните гости ще участват и в тържественото честване на 60-годишнината на Патентното ведомство на Република България, което ще се проведе на 4 юни следобед в Резиденция „Бояна”.


           


 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account