CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
Втори индустриален иновационен ФОРУМ МТМ 2007 – машини, технологии, материали Print

            От 28 март до 1 април 2007 г. Интер Експо и Конгресен Център – София ще бъде домакин на втория индустриален иновационен ФОРУМ МТМ 2007 – машини, технологии, материали във формат научнопрактическа конференция с международно участие. Проявата се провежда с институционалната подкрепа на Министерството на икономиката и енергетиката. Организатори са Българската стопанска камара, Федерацията на научно-техническите съюзи, Асоциацията на индустриалния капитал в България, НТС по машиностроене, списание „Машиностроене & Електроника” и Агенция „Булгарреклама”.

            Форум МТМ 2007 ще бъде открит на 28.03.2007 в 10.45 ч. с Ден на българската индустрия Иновациите в българската индустрия част от европейската иновационна политикав зала „Витоша” на Интер Експо и Конгресен Център в София.            
            Представители на бизнеса, инвеститорите, научните среди, държавната администрация и общините ще представят позиции по развитието на българската промишленост като част от индустрията на Европейския съюз.
            По време на научнопрактическата конференция ще се проведат иновационна и информационна борса, специализирани работни срещи и обществени обсъждания на въпроси в областта на иновациите, индустриалната собственост и европейското техническо законодателство.            
            Ще бъдат присъдени и връчени годишните награди на Българската стопанска камара и Федерацията на научно-техническите съюзи.            
            През първия ден на ФОРУМ МТМ 2007 в научнопрактическата конференция встъпително слово ще произнесе Костадин Манев – председател на Патентното ведомство на Република България. С лекция на тема „Заявителската активност – мерило на иновативността на индустрията” ще участва и Евгения Табова - директор на дирекция ”Международна дейност, сътрудничество и развитие” в Патентното ведомство. 
 

Програма

 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account